perjantai 15. elokuuta 2014

Melkein sata lasissa

PE lenkki ja kamera unohtui kotiin, joten ei kuvia. Muutenkin ainoa kuvaamisen arvoinen kohde olisi ollut uusi yhteysalus "Otava", joka jostain kumman syystä mainostaa peräpeilissään Turkua. No, otetaan siitä kuvat joskus toiste.

Se mistä halusin naputtaa, on Sports-tracker, jota käytän näiden reissujen tallentamiseen. Tiedän, että lahjahevosen suuhun ei ole katsomista, ja kun kerran ilmaiseksi saa, niin ...

Nyt oli kuitenkin ihan pakko laittaa näytille lenkin träkkäys ja hieroa yksi kohta silmiinne, jos ette itse huomaa. Meillähän oli viime TI tekniikkareenit, joissa Heikki Ritvos (kiitos vielä kerran Heikki, annoit paljon hyviä vinkkejä ja palautetta) näytti meille miten paatti saadaan liikkeelle energiatehokkaasti ja ehkä jopa nopeus nousisi. Oli meinaan tehokas opetus, katsokaa vaikka jos ette muuten usko:

Arvatkaa missä kohtaa Timo tuli vastaan ja lähdimme menemään samaa matkaa?

Keskinopeus ei päätä huimaa, mutta katsokaapa huippuja: 98,4km/h, jesh! \o/ Minähän kelpaan kohta edustamaan Suomea vaikka millaisiin skaboihin. Kyllä olisi kanssakilpailijat ihmeissään, kun meikäläinen sutisi 200 metriä menemään 100km/h.

Ihan oikeesti, nyt jotain korjauksia kehiin Sports-Trackerin porukat.Vaikka olihan meillä myötätuuli koko Kotkan saaren syväväylän puoleisen matkan, niin ihan älyttömiä mittaustuloksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti