lauantai 11. huhtikuuta 2015

Aaltoja


  • sisäreidet hellinä
  • kyljet hellinä
  • käsivarret niin väsyneet, että hyvä kun jaksaa oluen nostaa
  • naarmuja siellä sun täällä
  • yhdestä rystysestä lähtenyt pala nahkaa
  • mustelmia nousemassa jokapuolelle kroppaa
  • kaikkensa antanut olo, rättiväsynyt, mutta kuitenkin hyvä fyysinen väsymys
Kaikkea sitä ihminen tekee vapaaehtoisesti, mutta kyllä oli hauskaakin.

Vietimme KoMe:laisten kanssa tänään aktiivipäivän Lohjalla, meriturvan aallokkoaltaassa. Juuri nyt en pysty edes sanomaan montako meitä siellä kaikkiaan oli, aivot käyvät normaaliakin hitaammalla. Noin tusina meitä taisi olla.

Minulle eka kerta kyseisessä laitoksessa, ja oli vaikuttava paikka. Harmi, että sijaitsee siellä Lohjalla. Enemmän meillä olisi kotkassa merta ja perinteitä, mutta minkäs teet. Ihan heti en rupea seuraavaa keikkaa suunnittelemaan, mutta voisin mennä toistekin, jos tulee tilaisuus/mahdollisuus.

Nyt on kiipeilty paattiin ilman aaltoja ja apuja, aallokossa ilman apuja, ja samat temput avustajan kanssa, vaikka kuinka monella tyylillä. Välillä oli tuulta ja aallokkoa, hämärää ja aallokko (+Dallasin tunnusmusiikki?). Tehtiin hinausharjoituksia, ja vaikka mitä. Pitää erikseen mainita ja kehaista porukkaa, että joka ikinen kömpi omin avuin paattiin takaisin aallokossa, ja tasaisella. Useampaan kertaan.

Tuli niin paljon hyviä vinkkejä, ideoita yms. että ei taatusti pysty pureskelemaan/omaksumaan kaikkea kerralla. Ei ole esim. tullut aikaisemmin edes mieleen, että toista voi hinata, vaikka ei olisi hinausköyttä. Suuret kiitokset Aavameren Benjamille ja Peterille asiantuntevasta kurssipäivästä.

Kuten sanottua, oli hauskaa, ja opettavaista, vaikka olisi ehkä pitänyt viettää talvella aikaa muuallakin kuin siellä puolen kilon punttisalilla. Nyt kunto ei meinannut loppua, vaan kyllä se ihan rehellisesti loppui viimeisen tunnin aikana. Timolta varmaankin tulee enemmän analyysiä, minulla ei nyt paukut riitä moiseen :-)

Kohta mennään


Bigfoot vähän isommassa uima-altaassa.

Action!


Hienosti menee
Kun oli muuten liian "helppoa", niin sammutettiin valot.
Huh-huh, jaksaa jaksaa, polkee polkee. No mitäs jos ei <piip> enää jaksa? :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti