maanantai 30. marraskuuta 2015

Vesi korkealla

Kävin viime PE taas "pikaisella". Ensin Munsaaren sillan alta, sitten Mussalon tien alta Petäjäkari kiertäen ja sieltä sitten Madesalmea kohden Lossaari kiertäen ja takaisin vajalle. Semmoinen noin 8km reippailu.

Eipä ollut jäitä enää missään. Nopeasti vaihtuvat kelit. Tuuli oli melkoinen ja paluumatkalla oli ensin pieni sumu ja sitten alkoi sataa. Ihan mutuna sanoisin, että nyt on ollut huomattavasti lauhempi Marraskuu, kuin vuosi sitten. Saa nähdä koska tuo jäätyy.

Vesi oli korkeammalla kuin koskaan muistan sen, minun melonta-uran aikana, olleen. Esim. meidän poolo-altaassa on jonkin laiturin jämät, semmoinen kiven päälle valettu betonimöntti. Se on yleensä noin 50cm vedenpinnan yläpuolella, mutta nyt siitä ei näkynyt mitään. Samoin mattolaiturin lähellä oleva kivi oli täysin vedenpinnan alapuolella. Munsaaren sillan alta meloessa teki mieli kyyristyä, niin matalalta se tuntui jne.

Kamera unohtui kotiin, mutta näppäsin puhelimella pari kuvaa. Ehkä näistä saa jotain selvää.

Tolpasta näkee missä laiturin rannanpuoleinen reuna olisi, jos laituri olisi vedessä. Rantapuut ovat nekin täysin vedessä.

Timo tämän jo bongasi ja bloggasi. Paatin tilanne ei ole ainakaan parantunut siitä. Onneksi tuossa on aika matalaa, eli ei se juurikaan enempää tuosta uppoa. Saa nähdä miten pahasti jäät runtelevat jos omistaja ei tuota käy hakemassa pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti