keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Satamassa tapahtuu

Nythän siellä kantasatamssa on vipinää, koska Meripäivät ja TallShip Races, mutta eipäs mennä asioiden edelle. Olin lähdössä viime PE lenkille. Ajattelin ensin, että kierrän Mussalon. Tulisi kilsoja, se olisi hyvää reeniä Norjan reissua varten jne. Huhuilin vähän seuraakin, mutta vaisuksi jäi.

Menin kuitenkin rantaan, jossa oli tuttuja, joiden kanssa olisi voinut höpöttää vaikka koko illan. Sain kuitenkin väännettyä itseni vesille, mutta päivitetyllä suunnitelmalla: Mussalon sijaan kiertäisin Kotkan saaren. Muistin nimittäin montakin tekemätöntä juttua (kotitöitä), ja sen faktan, että on saunailta. No, ne kotihommat jäivät (ullatus) suurimmaksi osaksi tekemättä, mutta saunaan kyllä ehdin \o/

Eikun Kotkan saaren kiertoa tekemään, mutta toisin kävi senkin suunnitelman kanssa. Olin Kantasataman suuaukon kohdilla, kun näin syväväylällä rahtialuksen. Määränpäästä olin 100% varma: Sunilan tehtaan laituri. Päivitin suunnitelmani, ja lähdin kohti kantasatamaa ja Sunilan tehdasta. Kotkan saari on kierretty moneen kertaan. Nyt halusin nähdä rahtialuksen, läheltä.

Niin siinä kävi, että tiukkaa tikkiä ja saavuin Sunilan laituriin samaan aikaan, kuin em. rahtialus. Eikun kuvaamaan, ja sitten takaisin vajalle. Kilsoja tuli melkein sama, kuin olisin kiertänyt saaren, mutta tämä oli kyllä hauskempi keikka näin. Kuvista sitten loput.


Aika avata kansi, ja paljastaa ruuma.

Sama toisesta vinkkelistä. 


Oli todella kiehtovaa katsoa miten kansirakenne nousi pystyyn paljastaen ruuman. Tiesin miten se tapahtuu, nyt näin ekan kerran livenä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti