torstai 1. syyskuuta 2016

Myrskyn jälkeen

Ai niin joo, piti kai päivittää loppuretkestäkin jotain? Ei siitä oikeasti ole juurikaan kerrottavaa. Olin löytänyt teltalle tosi hyvän paikan, johon tuuli ei yltänyt. Yöllä heräsin kerran siihen, että tarppi vähän läpsyttää. Aamulla totesin sen johtuneen siitä, että olin kiinnittänyt yhden naruista aika lahoon puuhun, joka olisi sitten antanut periksi sen verran, että naru oli päässyt löystymään. Tarpin virittämistä pitää varmaankin treenata. Nyt teen aina sen yhden ja saman mallin, joka on siis "ylimääräinen katto teltan päälle". Suojaamaan telttaa lokin ammuksilta jne.

Eilinen vastuuleen punnertaminen oli kuluttanut energiaa sen verran, että oli heti aamusta hirmuinen nälkä. Nälkä lähtee syömällä ja sitten olikin aika pistää leiri kasaan, sekä suunnata kotiin.

Keli oli melkein pläkä. En saanut kaipaamaani myötätuulta, koska tuuli oli kääntynyt niin paljon, että tuli nyt luoteesta. Aina sama juttu, kun käyn Äyspäällä. Aika harvoin olen sen myötätuulen saanut kotimatkalle. Äyspäällä törmään vielä tuttuihin, jotka ovat lähteneet päiväretkelle kaksikollaan. Olivat olleet aikeissa tehdä retken jo eilen, mutta muuttaneet sitten tuulen takia suunnitelmiaan.

Aurinkoisesta ja tyynestä kelistä huolimatta vaja oli hiljainen. Nyt ihmiset vesille siitä. Vielä ehtii.

Viimeinen tauko Maijansaren suojassa, ennen jumppatuokiota.

Tauolla Kuussaaressa. Suojan puolella ollaan ja rantaan tulee silti "vaahtopäitä" :-)


Tilaa oli tasan yhdelle teltalle, mutta sehän riitti.

Nomad aurinkokennolaturi, suosittelen, toimii. Tämä yksilö on 20W malli.

Uusi aamu, aurinkoinen sellainen.

Näiden kivien välistä ei ollut eilen mitään asiaa mennä.

Kaverukset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti