lauantai 6. toukokuuta 2017

Tuulta päin - Mussalon kierto

Aika harvakseltaan tulee näköjään tehtyä päivityksiä tänne, mutta koetan piristyä. Olette varmaan huomanneet, että kevät vuosimallia 2017 on kohtuullisen pers... surkea. Aurinko kyllä ajoittain paistaa, mutta ei juurikaan lämmitä. Omien kiireiden takia melonnat ovat jääneet aika vähiin, eikä tuo sää tosiaankaan auta asian kanssa. Laituri sentään molskahti veteen tuossa jokin aika sitten. Kunhan kelit ja vesi nyt lämpeisivät sen verran, että voisi siirtää kuivapuvun sivuun ja huoltaa sen. Uudet rannemansetit tuli jo hankittua, nyt ne pitäisi vielä vaihtaa.

Tänään heräsin jostain syystä aikaisin ja ihmeellisen virkeänä, vaikka olikin vapaapäivä. Mitähän sitä keksisi? No höh, melomaan tietenkin. Jos vaikka kuittaisi Mussalon, se olisi justiinsa sopivan pitkä lenkki LA aamuun. Eikun rantaan ja paatti veteen. Kasilta olin jo vesillä, ja päätin mennä myötäpäivään. Näin se tylsä Keisarinsataman osuus tulisi hoidettua heti alkumatkasta pois. Tämä tosin tarkoitti sitä, että Äyspäällä odottaisi vastatuuli.

Aurinko paistoi, linnut touhusivat omiaan ja tuuli puhalsi iloisesti. Sataman kiertämisen jälkeen Äyspäällä odotti pieni kuntosali, mutta selvisin siitä suhteellisen pienellä ponnistelulla. Hieman on tekniikka vielä hakusessa. Paketti hajoaa napakassa vastatuulessa, varsinkin jos se ei tule ihan suoraan vaan hieman sivusta, "kello kahdesta". Kyllä tämä tästä vielä sutviutuu. Tätä kirjoittaessa naama hehkuu siihen malliin, että se taisi palaa. Jo toisen kerran tämän kauden aikana.

Norssalmen silta on rempassa

Laivoja on aina kiva pongailla


Satamaa vähän toisesta vinkkelistäEi kommentteja:

Lähetä kommentti