sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

EPP2, uutta kalustoa ja KE melonta

Kesä ja kausi jatkuu, vaikka päivityksiä tänne tuntuu tulevan vähänlaisesti. Tulin tänään kotiin 2 päivän melontakeikalta, mutta siitä sitten seuraavassa päivityksessä. Hoidetaan nämä "pikkujutut" ensin alta pois.

EPP2
Tuli mahdollisuus järjestää seuran kautta EPP taitokoe. Tasoa 2, vastaanottajana Antti. Speksit, eli mitä siinä pitää osata, voi lukea Melonta- ja soutuliiton sivuilta. Ennakkotietona Antti osasi kertoa, että suurin osa hylsyistä johtuu joko sivuttaismelonnan, tai alatukikäännöksen huonosta osaamisesta. Eikun treenaamaan. Vaikka osasinkin asiat omasta mielestäni, niin aina pieni epävarmuus jäytää takaraivossa. Itse näyttö suoritettiin samaan aikaan kuin KE melonta 24.6.2015

Tasoaan lähti koeponnistamaan meidän seurasta kaikkiaan 5 melojaa, ja kaikki lopulta läpäisivät. Itse jännitin alatukikäännöstä niin, että sehän meni ensin ihan persiilleen. Nojasin kyllä melaan, mutta eihän se mihinkään tuntunut kääntyvän. Piti sitten Antin nenän alla monta kertaa vielä "ohimennen" veivata käännös, että "kato kato kato" :-)

Uutta kalustoa
Antille siis. Saatoin myötävaikuttaa siihen, että Antin uusi kajakki tuli vajalle juuri sopivasti ennen KE melontaa. Paatti kyllä lähti niin äkäisesti auton katolta, että jäi ne perinteiset "paatti perillä vajalla, mutta vielä auton katolla" kuvat ottamatta. Voi sitä intoa ja riemua.

Samantien pääsi testiin myös Varustelekasta Antille tuomani uusi retkisaha.

Aukko esillä, ja sehän riittää.

Eikun paatti veteen.

ja testiin. Onkos tämä nyt sitten "turvamelontaa", kun siinä on "kortonki" vielä päällä?

ilme kertoo kaiken. Ei tehnyt eskimoa, vaikka kuinka pyydettiin. Selitti jotain siviilivaatteista. Aukkarikin jäi rannalle.
KE melonta
On ollut aika surkeat melontakelit tänä vuonna, ainakin jos ajattelee asiaa vasta-alkajien näkövinkkelistä. Tuulikone se vaan jaksaa puksuttaa ja tuntuu siltä, että varsinkin KE melontoihin on osunut aina erityisen huono keli. Viime KE saatiin kaivattu poikkeus, eli sää suosi ja se näkyi heti rannassa. Väkeä ilmestyi ihan kivasti, mutta lisääkin voisi olla.


Vihdoinkin säpinää KE melonnoissakin. Vesillä oli molemmat kaksikot ja muistaakseni 8 yksikköä.

Itse menin Niksun kanssa toisella kaksikolla. Pikkujätkä olikin jo odottanut koska pääsisi mukaan ja nyt sää suosi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti