torstai 12. toukokuuta 2016

Iltalenkillä

Edessä ohjaajakurssi, ja alla vielä uudenkarhea paatti, jonka rajat on hakematta. Melontatuntuma on vielä hakusessa, säätöjä kokeiltu erilaisia, mutta ei ole vielä loksahtanut täysin kohdilleen. Tänään läksin iltalenkille ja pääsin tahkoamaan Keisarinsataman yllättävän napakkaan vastatuuleen.

Ensin oli tarkoitus kiertää Kotkan saari lyhyenä versiona, mutta päätin sitten lopulta mennä pitkän kaavan mukaan, eli Tiutisen ja Hallan kautta. Keli meinaan suosi, siitä alun vastatuulesta huolimatta ja en tiedä miksi, mutta nyt tuntui rullaavan ihan kohtuullisesti. Vaakun tuntumassa pidin suklaapatukan mittaisen kelluntatauon, mutta muuten mentiin aikalailla non-stoppina. Ei revitty, vaan etsittiin sitä melonnan rentoutta ja helppoutta. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella tuntui siltä, että alkaa olemaan taas pieni haju miten tämän pitäisi mennä.

Rannassa oli Antti huomauttamassa tekniikkavirheestä. Oli kurja ajanut autolla rantaa pitkin ja tarkkaillut. Aina löytyy parannettavaa, joten kiitos vinkeistä. Pitää alkaa hiomaan mokomaa virhettä pois :-)

Tuollainen pyyhkäisi nenän edestä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti