maanantai 16. toukokuuta 2016

Kevätsiivous - myynnissä sekalaista melontarompetta

Kaikenlaista kertynyt nurkkiin, joten aika siivota hieman, kun näille ei ole enää käyttöä.MYYTY: Sokkopeitto, Welhonpesän perumalli. Monessa reissussa mukana ollut, Norjassakin käynyt sokkopeitto. Siisti ja ehjä. Koko M, ei mahdu uuden paatin aukon suojaksi. Ovh 22€, tämä yksilö lähtee kympillä uuteen kotiin, eli hinta 10€.

Hiko Camel kombipeitto. Tämäkään ei mahdu uuden kajakin aukkoon, joten kiertoon. Tämä taitaa olla kokoa CL80, eli M. Siisti ja hyväkuntoinen, oikean kyljen kohdalla neopreeni pieneltä alueelta nukkaantunut, Värit kuten kuvassa. Ovh 99,-, tämän saa itselleen 50€ hintaan.


MYYTY: Epic Mid Wing kuppimela, melottu noin 100km. Ei ollut kuppimela minun juttu, vaikka kyllähän tällä pääsee aika lujaa. Kaikki kikkailut olisi pitänyt vaan opetella uusiksi, ei riitä tämä elämä, joten tästä jollekin vähän käytetty kuppimela. Pituus 210-220cm. Ovh 295€ tämä yksilö 155€. Kaatumis, tai ainakin horjahdustakuulla, jos et koskaan kuppimelalla yrittänyt tehdä alatukikäännöstä, tai sivuttainmelontaa "kasilla". Mistäkö tiedän? Tiedänpähän vaan.MYYTY: Palm Sidewinder kuivahousut, sukalliset. Ostettuani kuivapuvun näillä ei ole enää käyttöä. Jos omistaa anorakin, niin yhdistämällä nämä housut siihen, saa jonkinlaisen "köyhän miehen" kuivapuvun. Ainakin pystyy rantautumaan saareen retkellä kuivin jaloin, jos ei muuta. Siistit ja ehjät. Vyötärön tarrat nähneet vähän elämää, mutta toimivat. B&W näitä joskus myi, mutta eivät näköjään enää. Koko on L, eli large ja hintapyyntö 85€.

Edit: tiedustelut osoitteesta pasi.paakala(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti