maanantai 9. kesäkuuta 2014

Lyhyitä lenkkejä, alkeiskurssi ja partiotouhuja

Kesä parhaimmillaan ja meloessakin on vihdoinkin voinut jättää kumipuvun rannalle (kumipuku = kuivapuku, tai anorakki/kuivahousu-yhdistelmä). T-paita riittää, käsineitä ei enää tarvitse (ihan hyvä, niissä on näköjään reikä ... eivät enää pidä vettä) ja kerran olin jo niin hurja, että jätin verkkaritkin himaan ja menin shortseilla.

Viikko oli kiireinen, ja pitää olla tyytyväinen, että sain tohinan sekaan mahdutettua edes kolme lyhyttä lenkkiä. Kesäloma odotuttaa vielä itseään, eli työt pitää hoitaa ja viime viikkoon osui kaksi asiakaskäyntiä. Pääsi käymään ihan isolla kirkolla ;-)

Kolme iltaa meni siihen, että vaimo kävi suorittamassa melonnan alkeiskurssin, ja minä olin himassa katsomassa poikien perään. Vaimon kurssi meni alkuvaikeuksien jälkeen ihan hienosti, mutta ei tainnut tulla tähän perheeseen toista aktiiviharrastajaa. Tosin minullahan tämä ei ole enää harrastus, vaan diagnoosi.


Viikon kiireet viimeisteli esikoisen käyttäminen kaverisynttäreillä ja partiolaisten Suurjuhlassa Kouvolassa, joka veikin viikonlopusta ison palasen. Olihan se huikeaa katsottavaa, kun yli 8 000 partiolaista oli samassa läjässä. Kovaäänistä porukkaa ;-)

400km viiva todella lähellä. Se menee rikki jo tänään Maanantaina, jos vain ehdin vesille. Pitää meinaan valmistella pojan kaverisynttäreitä. Torstaista eteenpäin onkin sitten viikon melontatauko, kun meidän perhe raahaa itsensä etelän aurinkoon. Miten nämä kesät ovatkin näin kiireisiä?

???

Utelias kaveri. Halutessani olisin pystynyt koskettamaan. Tarjosin suklaatäytekeksiä, kun muutakaan ei ollut mukana. Ei kelvannut :-)

"Taas se iso ja oranssi tuli häiriköimään"

Vesi vaihteeksi alhaalla. Yleensä näitä laiturinjämiä ei kunnolla erota.

Minua tarkkailtiin

Taustalla Haukkavuoren vanha vesitorni, etualalla joku sorsan sukulainen.

"Me ollaan nuoriso, me ollaan tulevaisuus". Ohittaessa (kapea paikka) pikaiset kuvat ja karkuun, ennen kuin tulisi sontaa niskaan, kirjaimellisesti. Emo oli todella lähellä vahtimassa.

Kesän ensimmäinen joutsenpoikue. Tätä lähemmäs en mennyt (tässäkin kameran zoom jo maksimissaan) ja silti toinen vanhemmistä lähti tulemaan kohden. Pörhisteli ja sähisi minulle. Ymmärsin vihjeen ja poistuin paikalta.

Kesä!
Partiolaisten Suurjuhla-2014 juhlaparaati

Pieni (mutta kovaääninen) Langinkosken Samoojien vartio asettumassa paraatin jälkeiseen yhteiskuvaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti