torstai 26. kesäkuuta 2014

Tripla

Mitä tekee melontahörhö, kun saa vapaata perheestä? No meloo tietenkin. Perhe lähti iltapäiväjunalla, kohti suurta Savonmaata, ja minulle ei jäänyt kuin työtehtävät hoidettavaksi. No joo, kai tätä kämppääkin pitää vähän vahtia, ettei ihan pääse räjähtämään käsiin, mutta kuitenkin.

Konttori kiinni 15:30 ja rantaa kohden. Melojien Keskiviikkomelonta tosin alkaa vasta 18:00, joten tässä onkin kivasti aikaa lämmitellä lihakset. Tulen siihen tulokseen, että Varissaaren kierto on just passeli tapa lämmitellä, ei pääse tulemaan revähtymiä tai mitään sellaista. Huolellinen pitää olla, eikös vaan?

Meri on lähes tyyni ja Keisarinsataman ylitys sujuu kuten niin monta kertaa aikaisemminkin: t.y.l.s.ä.ä. mutta melaa veteen niin siitäkin selvitään. Matkalla rupean hieman epäilemään, että näinköhän ehdin takaisin kuudeksi jos kierrän Vaakun ja kun olen saaren kupeessa on helppo tehdä pieni vertailu. Käytetty aika vs. käytettävissä oleva aika. Aika riittää saaren kiertämiseen jos en halua pitää taukoa ennen porukan lähtöä, mutta jos haluan, niin sitten ei riitä. Sen verran vielä järkeä päässä, että päädyn vaihtoehtoon, jossa ehdin pitää pienen tauon. Vaakun rannassa suklaapatukka nassuun ja samoja jälkiä pitkin takaisin vajalle.

Siellä onkin jo mukavasti porukkaa, ja uusia tämän vuoden alkeiskurssin käyneitä jonkin verran. Hienoa, toivottavasti saadaan paljon uusia aktiviisia jäseniä. Normipottuilut vanhojen partojen kanssa, ja taas mennään. Pikainen kysely missä ollaan KE melonnoissa käyty + nopea katsaus minkätasoista porukkaa ja reittipläni on valmis: Maijansaari kiertäen myötäpäivään. Jos jollain alkaa mela painaa, niin voidaan Hevossaaren jälkeen tarvittaessa jakautua ja oikaista takaisin hieman lyhyempää reittiä.

Keikka menee hienosti, eikä oikopolkuja lopulta tarvita. Porukka otetaan monta kertaa kasaan, vaikka välillä pääsee vähän haitari venähtämään. Ketään ei jätetä, tälläkään keikalla. Rannassa träkkeri näyttää melkein 13km, joka on ihan kelpo suoritus ja paljon iloisia naamoja, mikä on aina mukavaa.

Itse laitan heti rantaan päästyä kännykän latautumaan, koska träkkerin GPS kuluttaa puhelimen akkua ihan tolkuttomasti. Tämä ei meinaan ole vielä ohitse. Saan osakseni hieman epäuskoisia ilmeitä, kun kerron lähteväni vielä iltalenkille. Hulluna varmaan pitävät, ja ovat tietysti ihan oikeassa :-) Puolen tunnin tauko, ja taas mennään. Tosin sillai aika rauhallisesti ja naatiskellen. Hirssaaren kierto on vielä ohjelmassa, lyhyenä versiona.

Takaisin rannassa 22:45, auringon vedellessä viimeisiään. Koko päivän saldo 32km ja muutama sata metriä päälle. Aamulla nähdään tuliko vedeltyä kuinka paljon käsillä, mutta se on huomisen murhe se.

Pikainen tauko ja energiatankkaus Vaakun rannassa.
Lähtövalmisteluja
Ruuhkaa Maijansalmessa, hyvä että sekaan mahtui
Keisarinsatama, tyyntä on
Aurinko painuu mailleen, mutta minäkin olen jo melkein takaisin vajalla
Vaakku

Maijansaari

Hirssaari
Ai niin joo, satasetkin paukkuivat tänään. Nyt kasassa 503km, eli kauden tavoite puolivälissä \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti