maanantai 12. toukokuuta 2014

iltalenkki

Päivän viimeinen palaveri venyy ja 16:05 on pakko todeta, että "hoitakaa jätkät homma loppuun, minun on nyt mentävä". Perheen pienin pitää nimittäin ehtiä hakemaan päivähoidosta viimeistään 16:15, ja taloyhtiön hallituksen kokous alkaa jo 16:30.

Sekin mokoma venyy, sekä aloitus, että lopetus. Juuri tänään, kun ilma on mitä hienoin ja huomiseksi on luvattu tällaista keliä: "Vettä sataa tiistai-aamun ja keskiviikkoaamun välillä Itä-Suomen alueella 40–60 millimetriä vuorokaudessa. Yhteensä sadetta voi tulla jopa yli 70 millimetriä kahden vuorokauden aikana. Itärajalla sateen lisäksi ukkonen voi jyrähtää paikoin"

Kiva... Hetken harkitsen, että luovun koko hommasta kun kello on jo niin paljon, mutta niin vain paatti on vedessä 19:50. Ei tässä mahdottomia ehdi, mutta jotain kuitenkin. Hirssaaren kiertäminen on sellainen perusjuttu, jos aikaa on vähän. Se sama keikka, joka alkeiskurssilla meinasi tappaa minut, vaikka pidettiin tauko. Olisikohan kunto (ja ehkä tekniikkakin) hieman parantunut vuoden aikana?

Ilma oli mitä mainioin, tyyntä ja aurinkokin pilkisti välillä pilvien takaa. Kyllä kannatti lähteä, vaikka olikin lyhyt lenkki, eikä juuri mitään mainitsemisen arvoista tapahtunutkaan. Tämän keikan jälkeen kasassa 217km.

Mikäpä tässä oli meloessa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti