maanantai 26. toukokuuta 2014

Leijoja ja laivojen bongausta

Viikonloppuna LA ja SU aamupäivät menivät poikien kanssa Katariinan niemen puistossa, jossa on kaikenlaista uutta vempainta ja touhuttavaa. Vielä lauantaina, aikaisemmin kalamarkkinoilta ostettujen, leijojen lennätys ei onnistunut, kun ei tuullut tarpeeksi. Seuraavana päivävä tuuli nousi ja saatiin leijat ilmaan. Kunhan isi ensin kasasi ne, eli laittoi yhden tukisauvan paikoilleen ja viritteli narut kohdilleen.

Kamera jäi tietysti kotiin latautumaan, joten kuvien ottaminen jäi halpa-Lumian varaan. Ei ole laadussa hurraamista näiden kuvien kanssa, mutta ehkä olennainen välittyy. Kaikki ohikulkijat jäivät katselemaan hetkeksi poikien touhua ja kameroitakin kaiveltiin esille.

Pidä se naru tiukalla, muuten se putoaa
Avaruusraketti ja norppaleijat

Pari metriä poikien selän takaa löysin muunlaista kuvattavaa. Rantakäärme, sen tietää pään valkoisista täplistä.

Vaimon kotiuduttua omalta reissultaan ruokittiin pesue, käytiin ostamassa pojille sandaalit ja sitten pääsinkin jo merelle pienelle läpsylle. Pitkää keikkaa ei voinut tehdä, kun piti ehtiä vielä äänestämäänkin.

Timo on saanut omaan blogiinsa hienoja pongauksia isoista paateista, ja minä halusin kanssa. Se tarkoitti keikkaa Keisarinsataman ylitse ja Norssalmen sillan alta syväväylää kohden. Tylsää kuin mikä, koska se on vain selän ylittämistä. Tuijotat sitä siltaa, joka vain lähenee. Tiesin kuitenkin, että laivapongaus olisi 100% varma, koska yksi sellainen oli ankkurissa Havourin lähellä. Sinne siis.

Törmäsiköhän ne?
Hinaaja matkalla työmaalle

Havouri ja kuvauskohteeni, mutta lähemmäs on vielä päästävä
Mussalon satama taustalla, etualalla rajavartiolaitoksen meripelastuksella kiire johonkin
No mutta, mikäs se siinä :-) Eli mukava boonus kun kerran isoa laivaa lähdin kuvaamaan
Ei nämä(kään) törmänneet

Besiktas Iceland

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti