perjantai 9. toukokuuta 2014

Semijännää

Työviikko oli sen verran hektinen, että oli pakko päästä edes pienelle lenkille. Onneksi tänään ei ollut perhe yms. menoja, joten hieman viiden jälkeen pääsin vesille. Aamuinen sumu oli hälventynyt ja vesisadekin alkoi "sopivasti" juuri, kun irtauduin laiturista. Ihan sama, meloessa kastuu aina vähän ja olihan minulla päällä vedenpitävät varusteet.

Kesä tulossa ja hieman isompia paatteja ilmestyy vauhdilla laitureihin. Tämän tapauksen kohdalla kyllä hieman ihmetytti mitä oli tapahtunut. Paatti kellui, pumppu lauloi ja kannen rakosista lensi vettä mereen. Sama jatkui vielä 2h myöhemmin kun tulin takaisin.

Pumppaus käynnissä?

 Vesisateessa oli aika rentoa mennä, tai onhan se aina. Anorakin huppuun ropissut sade kuulosti oikein mukavalta ja työ yms. asiat unohtuivat sitä mukaa kun matka eteni. Petäjäkarin kohdalla muistin, että siellä olisi geokätkö. Eipä ollut kynää taas(kaan) mukana, joten jäi etsimättä. Maybe next-time.

Petäjäkari

Lopullisesti työviikon asiat unohtuivat kun olin menossa keskellä Pohjinselkää. Mussalon suunnassa välähti ja jyrähti, sillai kunnolla ... Nopea tilannekatsaus paljasti että lähin näreikkö (ranta) on samassa suunnassa, mihin nenä jo valmiiksi näytti. Jatkoin siis matkaani, samoin teki ukkonen joka jyrähti vielä kerran ja häipyi sitten jonnekin. Myönnetään, hetkisen oli aika orpo olo, kun istuin kajakissa keskellä selkää (vaikka pientäkin) ja mietin ehdinkö mennä suojaan (ja mihin) jos myräkkä tulee päälle.


Tämmöinen lenkki tälläkertaa
Kausi on lähtenyt aika mukavasti liikkeelle, 194km kasassa, vaikka työt häiritsevätkin ikävästi harrastuksia. Jee! \o/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti