perjantai 30. toukokuuta 2014

Helatorstain lenkki

Alkuviikko meni apuohjaajana alkeiskurssilla, ja muissa riennoissa, joten ei pahemmin kertynyt kilometrejä. Kun kerran oli järjestetty vapaapäivä keskelle viikkoa, niin olihan se käytettävä hyödyksi.

Koska arvelin kelin olevan yhtä kurja kuin keskiviikkona, lähdin matkaan hieman huonosti varustautuneena, siis eväiden puolesta. Ei ollut kuin vesipullo mukana, joten se sitten rajoitti keikan pituutta. Keli oli nimittäin oikein mainio. Sumuista kyllä, mutta tyyntä. Tarkoitus oli ollut tehdä 10-12km lenkki, mutta kun sää kerran suosi, niin loppupelissä yli 17km keikka.

Timo oli mennyt aikaisemmin oman Helatorstain lenkkinsä. Toisistamme tietämättä päädyimme melkein samaan reittiin. Itse kuittasin lisäksi vielä Majasaaren, mutta muuten meni melkein 1:1.

Mikälie minilautta
Ensimmäinen kerta ikinä kun tuli Hirssaaren välikössä näin iso paatti vastaan, taustalla sumussa Munsaari.
Kerrankin sain kunnon lähikuvan
Näitä on Kotkan vesillä paljon
Poikkeuksellisen tuttavallinen yksilö. Seurasi tuota venettä ja kurkotteli kaulaansa paatin sisälle, jos olisi jotain makupaloja tarjolla. Yritti lähteä seuraamaan minuakin. Olin todella hämmästynyt ja nauratti niin mahdottomasti, että unohtui ottaa siitä tilanteesta kuva.

Kevään ensimmäiset poikaset pongattu: "Joku iso ja oranssi lähestyy meitä ... pakoon". Pahoittelut pelottelusta, mutta ei siinä kaislikossa ollut tilaa väistää ja tulitte eteen aika yllättäen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti